Elk seizoen wordt er door een aantal vrijwilligers trainen gegeven aan de jeugdleden. De trainingen zijn voor de welpen tot de schooljeugd op maandagavond en voor de jongens en meisjes op woensdagavond. De training is onder algemene leiding van André Zijlstra tel: 0566-600821 of 06-29201312

De trainers 2019

Annie van Dijk

Nora Zijlstra

Brent Tijssen

Ilse Zijlstra

André Zijlstra

Wiebe Minnesma

Anke Rinsma

Hans Brinksma

Reserve: André Zijlstra en Marco Zijlstra

De trainingen beginnen om 18:30 uur.

Probeer altijd een kwartier voor de training aanwezig te zijn zodat de training op tijd kan beginnen. Lukt het niet om bij de training aanwezig te zijn, neem dan contact op met je trainer om je af te melden. Na afloop help je de trainer mee om de trainingsattributen op te ruimen.

Training voor de afdelingsparturen worden in overleg met de jeugd gegeven. Daniel Iseger heeft aangeboden om met zijn team Puur Passie de parturen te trainen op de donderdagavond.